Lopez: Vjerujemo da će Grosjean biti smireniji

Predsjednik Lotusa, Gerard Lopez, vjeruje da će Romain Grosjean biti smireniji na predstojećim utrkama, nakon što je prošle sezone izazvao nekoliko sudara u prvim krugovima utrka.

„Rekli smo mu da za sada ima osiguranu dugoročnu budućnost s nama i može biti mirniji. On ima brzinu koja je potrebna kako bi pobijedio u utrci. Drugačiji je, ali zna što treba učiniti. Nema nikakvog pritiska“, izjavio je Lopez za ‘Reuters’.

Vozač Red Bulla, Mark Webber, Francuza je prozvao „luđakom u prvom zavoju“, zbog velikog broja incidenata u kojima je sudjelovao. Zbog toga je Grosjean od rujna posjećivao sportskog psihologa.

Predsjednik britanske momčadi smatra da Raikkonen i Grosjean čine dobar par vozača, s vrlo dobrim bolidima i svi vjeruju da mogu pobijediti u nekoliko utrka tijekom prvenstva koje počinje 17. ožujka u Melbourneu.

„Osjećamo se jako dobro u bolidu. Imamo dva vozača koji poznaju ljude u momčadi, poznaju bolid i staze na kojima se utrkujemo. Vjerujem da je Kimi prošle godine mogao pobijediti više puta“, rekao je.

Za momčad koja je jedina među velikima kojoj nedostaju sponzori, Luksemburžanin je rekao kako je u tijeku nekoliko pregovora te kako imaju već unaprijed neke ostvarene dogovore.

„Važno je donijeti ispravnu odluku. A ispravna odluka je, u većini slučajeva, najbolja financijska opcija. Vjerojatno smo već mogli ugovoriti neke stvari, no smatramo da je bolje potpisati za ono što je najbolje za nas“, zaključio je.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
dakako

Koliko su puta ovo ponovili ostavljaju dojam da ni sami u to ne vjeruju!

Radio.Mc

Verujemo da ce biti smereniji… Oce… da. Skontao kako da izbegne katastrofu u prvoj krivini, znaci sad je druga na redu. Nema taj pojma. Za Massu mi je jasno da je morao ici kod psiholiga posle udesa koji je doziveo. Ali ovog ne kontam, Webber je rekao samo onako kako jeste a on kao dete kod psihologa. Mali je opasnost na stazi… Za vodonoshu prva liga 🙂

nelson

nadam se da nece ubit koga na startu jer je loš vozač, zbog ovakvih kao on f1 propada,radije bi gledao montoyu,danicu patrick, i još pregrst gp 2 vozača nego njega, a vi kiss kisovci sto ga pravdate nemate bas puno veze o f1 ,da je kojim slučajem ubio alonsa i webbera zbog svojih nepromišljenih startova ne bion bio u f1 više,no pitanje je koliko bi ga onda pravadali,ajde kiss kissovci lupajte minuse haha došao je u f1 preko sponzora

SS-Waffen

Romain Grosjean Osvojena prvenstva- 2011. GP2 Series
2011 GP2 Asia Series
2010 Auto GP
2008 GP2 Asia Series
2007 Formula Three Series
2005 French Formula Renault
2003 Swiss Formula Renault 1.6 Na sve tvoje komentare sto sam procitao na forumu mogu se samo nasmijat

sven24

Obozavam ove strucnjake iz fotelja… Puna nam je zemlja takvih…

Groff

Romain je odličan vozač bez obzira na greške…Ako je shvatio gdje je griješio i ako greške neće ponavaljati, dečko je materijala za budućeg prvaka.

josip123

samo me je strah da se nebi ponovile iste pogreske kao i lani. ipak mislim da je i dalje mala nervoza prisutna kod Grosjeana. isina je da ce bit brzi u prvom dijelu sezone. i to trebaju i iskoristit. prosle su godine mogli doc do pobjede u bahrainu, mozda valenciji, mađarskoj. jos da grosjean nije grijesio bilo bi svasta. da je tako bilo mogli su cak i bit 3 ili 2 u poretku. ali mislim da ce ove sezone bit bolje. u to sam siguran 100 %. imaju jako dobar bolid, mozda i najbolji. drzim im palceve i nek im… Read more »

lollipop

Lotus ce biti jak posebno u prvom dijelu sezone,nadam se da nece izgubiti prikljucak kasnije u sezoni i da ce se Grosjean barem malo smiriti jer ima talenta i brzine samo mu treba hladna glava.

Related Posts