Šef Formule 1, Bernie Ecclestone, tvrdi da više neće biti momčadi koje će dijeliti sudbinu HRT-a i napustiti F1. Zbog velike ekonomske krize koja je zahvatila Europu, bilo je puno glasina da bi se ono što se dogodilo španjolskoj momčadi moglo dogoditi i drugima, osobito Marussiji koja nije bila potpisala novi Concorde ugovor.

Nakon sastanka sa svim šefovima momčadi prošlog četvrtka Ecclestone je izjavio da je situacija bolja nego što se čini:

„Nitko nije u opasnosti. Sa svima imamo dogovor, uključujući Marussiju, te ćemo nastaviti s njom. Mislio sam da će morati otići, no neće to učiniti.“

Dok je Marussia među onim momčadima koje traže nove investitore, Ecclestone je dodao da će novi Concorde ugovor pomoći svima s većim financijskim sredstvima.

„Svi oni imaju više novca od Boga“, rekao je.

6
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
5 Komentara na temu
1 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
5 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Šumi Fan

„Svi oni imaju više novca od Boga“, jako jadno Bernie Ecclestone , Bogu nije potreban novac , on sto hoće to se desi , da hoće da bankrotira F1 to će se desiti .

avatar
Član
redfull

Trebalo bi da ivim omoguce barem 3 godine ne puno finansirajuci budzet jer su to ekipe nove koje im treba malo vremena da se sastave, mislim da njima treba smanjiti budzet u odnosu na ostale primerr iznad 7 mesta , da ucestvuju tako da bi se mogli stabilizirati. Ne full paid neg I na kraju ako uspu ispod 7 mesta da im kasnije to otkinu.all ebiga skup je ovaj sport imas vozis nemas gledas.

avatar
Član
cici

Bez takve konkurencije na gridu,F1 ne može opstati pa je dobro da ostaju i natječu se sa meni najljepšim bolidom ove sezone.

avatar
Član
SefoRBR

Svi oni imaju više novca od Boga, a Bernie ima više od svih njih zajedno.

avatar
Član
redfull

Bog mu daje , bog mu uzima.Bogu ne treba novac , bogu treba njegova dusa.

avatar
Član
F1 Karthikeyan

Caterham bi bio najtuzniji kad bi Marussia napustila F1