Borba za preostalo mjesto u Caterhamu ne ide dobro za Vitalyja Petrova. Prijašnje špekulacije da će Rus ostati u istoj momčadi i sljedeće sezone, ponajviše zbog dodatnih sponzora, pokazale su se neosnovane, što je potvrdila njegova menadžerica. Međutim, Petrov se nada najboljem, iako budućnost ne izgleda svijetlo.

“Mi trenutno čekamo, što je povezano sa rekonstruiranjem momčadi. Totalno ovisimo o njima i ništa ne može ubrzati.” kaže Oksana Kosachenko.

Oksana demantira priču o pronalasku novih sponzora.

“Do sada nismo uspjeli pronaći nove sponzore.”

“Odakle novinarima takva informacija? Ja sam novinarka i vrlo dobro znam da netko može to jednostavno izmisliti,” završila je.

13
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
9 Komentara na temu
4 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
12 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
vlado

Pa za bogatim sponzorima nije cilj da plate vozaca koji je sposoban da ne neki retard?
Kakve oni koristi imaju od losih vozaca? Ja sam siguran da svaki od njih zasluzeno vozi, bez obzira na tu pricu sa sponzorima. Jer valjda je cilj da za njih vozi najbolji moguci vozac kojeg mogu naci.
Moguce je i da grijesim…

avatar
Član
Groff

Griješiš.
Nema loših vozača. Da nisu dovoljno dobri nebi bili na stazi.

avatar
Član
SCUDERIA davor29

OSTAJE IM ONDA JEDINO : BRUNO-bogatim sponzorima krcat-SENNA

avatar
Član
Guedes

Šteta bi bilo da nemamo Rusa u formuli 1 i to još
solidnog vozača….

avatar
Član
junuz

Bolji je vozač od alonsa.Mislim Alonso ga u ferariju nije mogao preteći 80% trke.

avatar
Član
SefoRBR

Ne ovisi to o vozaču.Pogledaj Hungaboring ove sezone..Nema mjesta za manevriranje da ga je*eš.Tako je bilo 2010. u Abu Dhabiju,bez DRS-a.

avatar
Član
avalon

kako je kaza gascoyne prije neki dan heikkia su izjave koštale mista na gridu u kokpitu caterhama …a šta bi moglo koštat petrova tog istog mista ? to šta je najbolje plasiran od ovih 6 vozača recimo B timova i šta je zadnjom trkom donija caterhamu popriličnu svotu novčića ( a i preko sponzora doprinosi financijama tima ) ? daj mike …malo iskrenosti ne bi škodilo .

avatar
Član
theman.e4

čisto solidan vozač, nebi htio da ode nikako, možda se uspije opet koju drugu sezonu negdje ugurat, nadam se

avatar
Član
Iceman

Pozdravi mi majčicu Rusiju, i plačaj si mjesto u Ladi

avatar
Član
ProkletiGad

Haha bravo kralju haha istog sam misljenja

avatar
Član
avalon

Iceman…od tebe sam navika na objektivnije komentare tako da ovi baš i nije nešto iako si od crvenog bikonje dobija titulu kralja . činjenica je da mnogi npr sutila smatraju odličnim vozačem i “plaču” za njim želeči da se vrati u FI ali…isto tako je činjenica da je u sezoni 2011. ( a nije to tako davno bilo da bi se zaboravilo ) taj isti odlični sutil na kraju završija na 9. mistu sa 42 boda , a vitaly u renaultu koji je bija podosta lošiji od FI na 10. mistu sa 37 bodova ( 5 bodova manje ) .… Read more »

avatar
Član

Steta 🙂

avatar
Član
pero iz bukurešta

Baš da će mi falit ako ga nebude…
_
A i onda izjava da Alonso plaća svoje mejsto u Ferrariju od strane Petrova….ccc
_
Dva puta je pružio dobru partiju; Treći u Australiji 2011 te 2010 kada je odvozio odličnu utrku u Abu Dhabiu i Alonsu nije dao da ga pređe..(khm, khm, i onda ove godine pogledam Schumachera koliko se je “utrkivao” sa Vettelom u Brazilu)…
_
Recimo Sutil, i Kobi ga po mojim viđenjima pojedu za volanom F1 bolida, pa ne vidim razloga da on vozi, a ova dovijca ne…