Formula 2™ na hrvatskim ekranima

Autor: avetma08.09.2012 - 55 komentara

ZAGREB, 8. rujna 2012. – Kreator grupa akvizirala je medijska prava FIA Formula 2™ serije. Istodobno, dogovorena je suradnja između Kreatorove trkaće momčadi – Kreator racing team-a o testiranjima i potencijalnim nastupima svojih vozača u toj seriji. Prijenose Formule 2™ u ostatku sezone gledatelji će moći pratiti u programu Sportske televizije već od danas.

Napomenimo da je Formula 2™ službena serija Svjetske automobilističke federacije (FIA). U sezoni se vozi osam utrka na većini staza na kojima se vozi i Formula 1™. Formula 2™ pruža direktan ulazak u svijet Formule 1™ budući vozač koji osvoji prvenstvo ima osigurano testiranje u Williams F1™ momčadi koja je ujedno i partner serije.

Kreator racing team koji je u svojoj debitatntskoj sezoni ostvario odlične uspjehe u Formuli Renault 2.0 Italia te Karting prvenstvu Hrvatske pružit će mogućnost svojim vozačima kao i vozačima iz ostalih zemalja regije da konkuriraju za nastupe u ovom prestižnom natjecanju.

„Nastavljamo pratiti medijski interes za auto-moto natjecanja te ljubiteljima brzine pružiti nove, atraktivne sadržaje. Namjera nam je izgraditi hrvatski trkaći team u kojem će vozači od najranije dobi znati do kuda mogu dogurati u Kreator racing-u.“ Izjavio je Davorin Štetner, direktor Kreator grupe.

Podsjećamo, prijenos prve utrke koja se vozi na stazi Hungaroring možete pratiti u programu Sportske televizije već danas u 22:05.

Tost: Kvjat zaslužuje biti u Formuli 1

Zanimljivosti: Vozači sa samo jednom pobjedom (3. dio)

Sirotkin glavni kandidat za mjesto u Williamsu

Pirelli odabrao gume za prve tri utrke 2018.

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
Predictor
Kreator TV
Tag cloud