Heikki Kovalainen

“Silverstone je odlična staza! Osim što je to jedna od naše dvije domaće utrke, također zato što se radi o pravoj vozačkoj stazi. Čak i s promjenama koje je doživjela, još uvijek je riječ o brzoj stazi na kojoj se izvuče maksimum iz vlastitog bolida. Novi dijelovi su možda malo manje zanimljivi, ali Copse, Maggots i Beckets spadaju među najbolje zavoje u kalendaru.”

“Iskreno, ne mogu dočekati da opet sjednem u bolid i vidim što možemo napraviti na VN Velike Britanije. U Valenciji smo imali osjetno bolji bolid, što se očitovalo mojim prolaskom u drugu kvalifikacijsku rundu.”

Vitaly Petrov

“VN Velike Britanije je jedna od najboljih utrka u kalendaru. Više je razloga za to. Najprije, mjesto održavanja je odlično jer su navijači strastveni i osjeća se posebna atmosfera. Osim toga, to je naša domaća utrka. Tribine su uvijek prepune, bez obzira radi li se o kišnom danu ili o nesnosnim vrućinama.”

“Nadam se da ćemo tu biti još brži nego u Valenciji jer spremamo još neke nadogradnje. Moramo paziti ne samo da se razvijamo, već da se razvijamo brže od najbližih rivala. Vidjeli smo da se zaostatak za Toro Rossom smanjuje i to nas jako motivira.”

8
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
7 Komentara na temu
1 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
7 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Guest
F12012

Ako i dalje 2 desetinke bude razmak u q2 očekujem mnogooo iznenađenja , tako i njih …

avatar
Guest
luka

Iskreno,ja sam mini navijač Caterhama,onako simpatična momčad a i vozači dobri.Nadam se da če jos napredovat i da je neče više zbrajat među “tri najlošije momčadi”.

avatar
Član
tihana

“mini navijač” 🙂 🙂 🙂 zakon!

avatar
Guest

da završe npr 7 ili 10 odličan napredak onda bi se znalo da spadaju u bolje bolide (ne u potpunosti ali za 10 bodova sigurno da)

avatar
Član
tihana

činjenica je da konstantno napreduju, zbog čega mi je iznimno drago i nadam se da će tako i nastaviti 🙂

avatar
Član
Sergio Perez

Je sad pošto je ovo Caterhamova domaća staza siguro će vozače i bolide njihove atmosfera ponijeti do 1. mjesta, inače bolidi znaju kad voze na domaćoj stazi i oni revolucionarno dobiju brzinu i završe 1. … LJUDI MOJI NIJE OVO NOGOMET… završit će oni između 16. i 24. mjesta, još mogu bit sritni da završe utrku

avatar
Član
Ayrton Mclaren

Drago mi je za Caterham! Njihov primjer pokazuje kako je moguće doći u F1 i jednim sustavnim, višegodišnjim i upornim radom doći na nivo drugih momčadi pa makar i onih slabijih kao TR. Mislim kako ova ekipa može još dosta napredovati. Osobno vjerujem kako sljedeće sezone Q1 više neće biti tako nezanimljiv jer se već 6 mjesta zna onih koji otpadaju.Ta brojka 6 pasti će barem na 4! To bi bio veliki korak za ovu borbenu ekipu.

avatar
Član

Da i njih vise krene. Bio sam vrlo razocaran na pocetku sezone jer sam ocekivao vise.
Medjutim, kada se pogledaju zaostaci Caterhama, Marussie i HRT-a od ove sezone, vidi se da su blizi sredini poretka nego sto je to bio slucaj 2010. Ne zaostaju vise po 3 i 5 krugova.