Whitmarsh dolijeva ulje na vatru po pitanju Pereza i Ferrarija

Martin Whitmarsh tvrdi da je samo pitanje vremena kad će Sergio Perez zamijeniti Felipea Massu u Ferrariju!

Perez, inače član Ferrarijeve vozačke akademije, povezivan je s njihovom seniorskom ekipom otkad je došao u Formulu 1, a njegovi performansi u dvije utrke ove sezone samo potvrđuju te spekulacije.

S druge strane, Felipe Massa proživljava vjerojatno najgore trenutke u svojoj vozačkoj karijeri i svi su svjesni da njegov boravak u Ferrariju neće biti dugog vijeka.

Martin Whitmarsh, šef McLarena, prokomentirao je:

“Perez je pravo otkriće, siguran sam da je na Massi sada ogroman pritisak. Ne znam kolike su šanse da Meksikanac dođe u Ferrari prije VN Kine, ali sigurno razmatraju tu opciju.”

Stefano Domenicali ne popušta:

“To jednostavno nije istina.”

100 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
nando

da je bilo koji vozač bio u bolidu schumcahera i da momčadski kolega radi za njega bio bi prvak a to što neki ovdje znalci ne žele priznat da je alonso najkompletniji vozač na gridu to ide njima na dušu

Pat Fry

Brazilci sipaju velike optužbe na Ferrari, navodno je Alonso nešto uvjetovao pri potpisu ugovora; “Massu povremeno koriste kao testnog vozača. Kako su privatna testiranja zabranjena, on je taj u momčadi koji eksperimentira s novim komponentama. To je radio i na prve dvije utrke ove sezone.” “U nekim od svojih testova ima tako malo downforcea na bolidu da to u potpunosti objašnjava njegove poteškoće. Međutim, Ferrari se ne očituje po tom pitanju pa je Massina, ionako srozana, reputacija sada gotovo neodrživa u javnom mnijenju.” Nakon one sage sa Flaviom i Alonsom u Renaultu, svašta je moguće očekivati od Alonsa, a i… Read more »

avalon

e moj fry…nije ni čudo da ferrariu ide loše kad i ti koji si ga dizajnira za ovu sezonu tako govoriš o njemu 🙂 🙂 🙂

Šumi Fan

Massa će otići iz Ferrarija sumnjam da će biti Test vozač a da neko doće drugi na njegovo mjesto.Bolje mu je da ode nijedan pametan vozač nebi vozio za njih .Ovo sto rade masi je pravi bezobrazluk.A Alonso je pravi luzer svi smo vidjeli kako se ponaso kad ga je Hemalton pobjeđivo u duelima.Mislite da nije naredito Pereza da ne riskira i odjednom izleti u zavoju.Sa onakvim bolidom mogo je prosisati pored Alonsa po pola sekunde je bio brži po sektorima.

mala od piste

Ako je to istina, što čak i može biti, zar stvarno mislite da to radi samo Ferrari? Nije da mi se to sviđa i da je to ok.
Ali vjerovatno je Ferrari angažirao i aktualnog krastavca da razjebe Vettela samo zato da ovaj nekako ne stigne do Alonsa, a vjerovatno su i potkupili mehaničare u Hamiltonovom boksu da malo zajebu mijenjanje guma…

ayrton17

Daj sumi fan saberi se malo,nemoj takve gluposti pricat

Šumi Fan

Sergio Perez ovo ti je mojj savjett ne idi u Ferrari završćes karijeru prije nego sto je kako treba počela …SAD ĆE BITI MINUSA 😀

Goran

a u koju bolju momcad moze otici da je slobono mjesto? ti bi ostao u sauberu? nemoj gluposti pisati!

mala od piste

Nije to slučaj Rubens-Schumacher 😀
Ne vidim zašto bi mu karijera završila ako pređe u Ferrari, koliko ja znam to je san svakog klinca koji vozi karting i svakog vozača na stazi. Onaj tko kaže drugačije kaki ili se uvlači šefovima u stražnjicu. Sad da će Alonso ipak imati neke prednosti pred njim, da će možda čak i morati ponekad stisnuti kočnicu, pustiti gas ili čak propustiti momčadskog kolegu ( i to smo već viđali u Ferrariju) to stoji. Ali to je nažalos stvarnost u svim momčadima i politika F1 jer je “dobrobit momčadi” skoro uvijek ispred interesa drugog vozača.

Šumi Fan

mala od piste sta hoćes reći da nisu dali Barikelu da pobjeđuje Šumahera .Daj prestanite sa tim iritirate .Šumaher je pobjeđivo Barikela od žmireć .Barikelo je imao isti bolid kao i Šimaher pa nije bio dominantan.A ovog Ferrarija sto gledamo danas mislim popularnost imena podigao je Šumaher nije Kimi ,Alonso ni Massa već Šumaher.

mala od piste

Sezona 2002, VN Austrije…možda je Rubens imao problema s kočnicama?
Ali ne da mi se više raspravljati o tome, pa eto dajem ti za pravo, nikada u Ferrariju za vrijeme Kaisera nije bilo takvih “momčadskih odredbi”.

Šumi Fan

ali Ferrari je te godine imao 15 pobjeda znači bili su dominaciju i poslje te utrke Šumaher je imao dovoljno bodova za naslov.pa gore je uradito 2010 kad su Massi isto naredli da pusti Alonsa zar to nije gore od tad je Massa katastrofaaa.STETA STO STE TOLIKO LJUBOMORNI NA COVJEKA KOJI JE DIGAO FERRARI IZ PEPELA.sad nekom spomeni Formuli 1 odmah misli na Šumahera i Ferrari.ali ovaj sad Ferrari kakvu ima politiku i inžinjere nikad nebi vozio za njih.Massa će sam otići neće ga morati otjerati .

mala od piste

Kao prvo ja nisam ljubomorna na Schumachera, niti sam rekla (pročitaj moj post pa onda napadaj) da to u Ferrariju ne rade i sada, naprotiv rekla sam da će najverovatnije morati popuštati Alonsu. A zašto vi toliko glorificirate Schumachera pa ga skoro poistovjećujete sa božanstvom, pri tome zaboravljajući da iza Kaisera stoje bezimeni mehaničari koji se brinu da njegov stroj radi kako treba, sva svita ljudi u boksu koji valjda tamo sjede jer nemaju pametnijeg posla, dizajneri bolida kojima je nacrt došao u snu pa su ga projektirali u sekundi. (pod ovim opisanim mislim na njegove zlatne godine). A da… Read more »

Šumi Fan

Nista ja vas ne napadm Šimaher nije božanstvo on je obični čovjek sto ima talenat za svoj posao .Tod , Bron i Šumaher kako su napustili ferrari ide prema dole politički i na stazi.Iritira me sto kad se kaze da je Šumaher najbolji vozač svih vremena i klasa za sebe odmah se spominje ta Austrija… Tod je naredio Barikelu da ga pusti da pobjedi jer je već imao dovoljano bodova za naslov.

mala od piste

Nitko ne kaže da Schumacher nije odličan vozač, daleko od toga, mene je samo zasmetalo što se iz tvog komentara isčitava da će Perez najebati ako dođe u Ferrari kao da to nije bila stvar sa svim ostalim drugim vozačima u novijoj povijesti F1. U koju god momčad da dođe kao drugi vozač već dokazanim vozačima tipa Hamilton, Vettel, morat će ponekad napraviti neke upitne stvari po svoju karijeru. To je nažalost realnost, koja oduzima puno dinamike i uzbuđenja u utrkama, možda tu nisu ni krivi prvi vozači, možda nisu ni znali za to, ali nijedan se još nije suprostavio… Read more »

avalon

mala od piste…. pa MS skoro i je božanstvo , toliko rekorda drži , a i 7 titula…neče to bit lako nekome dostič . dobro ,istina je da iza njega stoji cila svita bezimenih mehaničara ( kako ti kažeš ) ,konstruktora , trkači inžinjeri ali jbga…eto on je ima sriću da su svi radili za njega dok jadni vozači drugih timova nemaju skoro nikoga i ništa šta si navela ….skoro su ka pale sam na svitu . zato ni nemaju rezulatate ka MS..e da su oni imalii da imaju uvjete kakve je on ima od vrimena dok je još ka… Read more »

Šumi Fan

znas li zašto je Rajkonen dobio otkaz iz Ferraria.. zato sto ga je Massa sto ima platu od 15Miliona pobjedio vozača koji je plaćen 50Miliona. i to da nemoze nijedan vozač se pokazati to nije istina ako si brz i pobjeđujes kolegu u kvalifikacijama u utrci normalno da se vise pitas.

Šumi Fan

avalon hvala ti na ovomm tekstu, respekt

Alonso1

U Ferrariju treba poveća ćistka počevši od ovih talijana pa sve do masse kojeg alonso pošteno razbija.

Ferrari power

Whitmarsh tebe neje briga gledaj svoja posla stefano i luca ce to rijesiti

Denis

ma tko ih je..e kad su otpustili schumachera,i ostatak ekipe…

Hrvoje HH

otkad je jean todt otišao ferrari je jad i bjeda mislim da nije samo massa kriv ima tu više likova koje treba otpustit pa bio to i s. domenicali

jungle

ferrari se počeo raspadati otkako je otišao Ross Brown !!!!!

Goran

pogledajte vi tko je prvi u poredku vozaca pa pricajte tko se raspada! Mozda nemaju dobar start u sezonu sli vecinom su do prosle sezone u utrkama bili konkurentni i borili se za pobjede jedine dve sezone koje su bili u sjeni su kad su se za naslov borili brawn gp i red bull i prosl sezona!

silovana veverica

pa ovaj scenario sa perezom mi deluje, prilicno moguc, ali isto tako mislim da ce ferari dati masi jos malo vremena da pokaze nesto, verovatno do monaka, ili kanade, i da u slucaju da i dalje bude vozio ovako, dobice otkaz…. e sad je pravo pitanje koga ferari ceka pereza ili kubicu?? ja licno bih voleo da vidim kubicu na masinom mestu ukoliko masa dobije otkaz, dok ne verujem da ce ferari tek tako pruziti sansu perezu, ipak ovo je bila haoticna trka, i mozda se decku jednostavno posrecilo, pa setite se hulkenberga kad je osvojio pol u brazilu, ili… Read more »

jazavac

Rađe Kubicu koji dvije godine ništa ne radi nego jednog od najboljeg rookiea u F1?
Šaplastiš tigre sto na sat!
Kakve veze ima Hulkenbergov pole positon sa Perezovom dobrom prošlom sezonom te osmim i drugim mjestom u prve dvije utrke?
Mani se prognoza!

mala od piste

Griješiš, više im se isplati uzeti talentiranog žutokljunca nego iskusnijeg vozača srednje klase…pogledaj samo Red Bull, McLaren…i oni su uzeli žutokljunce…misliš da su oni pogriješili?

avalon

SILOVANA VJEVERICA piše komentar , koji komentira JAZAVAC 🙂 🙂 🙂 a jeste dobri vas dva… zbog nickova evo svakom po plus i bez čitanja komentara 🙂 🙂 🙂

r.u.m

Jazavac reko si da će Alonso bit od 4-7,znači nisam ti dužan pivo.

mickey

kako god ja mislim da je bolji od masse pa makar…

Maks

Alonzo je primadona i neće dopustit u momčadi nikog ko mu može ugrozit rejting. Tom dečku bi bilo bolje da s drži dalje od Ferrarija dok je on tu.

F12012

Krivo misliš

mala od piste

Svi su oni manje više “primadone”, što su bolji vozači veće su primadone, Schumacher je primadona, Vettel je primadona, Hamilton je kraljica primadona….i imaju razloga – biti svjetski prvak nije mala stvar.
Ali sumnjam da će Meksikanca dovesti ove sezone u Ferrari, mislim da će izgurati još jednu sezonu s Massom a onda, ako Perez dokaže neku konstantu u kvaliteti vožnje, ubaciti Meksikanca kao 2 vozača.

audi r8

čisto sumnjam da mu rejting može ugroziti bilotko..perez ponajmanje..bez obzira na vn malezije

zagy01

Eh konačno u Ferrari dođe pravi vozač i odma neki seru po njemu. Otkad je Schumi otišo nije bilo vozača za pobjedu – a i u to vrijeme se Masa samo vozikao iza njega. Došao nakon Šumija Baricello i Masa je i njemu glumio drugog vozača. Da skratim – Masa se godinama provlači po Ferrariju (nekad je istina znao nekim čudom doći i do podija) i neznam tko ga više dura tamo jel su svi drugi već popizdili! Alonso je od Mase brži sekundu po krugu bio i ostat će i vrijeme je za promjenu drugog vozača. Jedino mi je… Read more »

googo

Massa i Baricello nikada nisu vozili zajedno u ferrariu

ednam

znate sta ja mislim,ferrari bi trebao bolid raditi po massi,jer koliko je dobar bolid toliko je dobar i massa,a alonso je supak od covjeka,da se tako izrazim,a opet on(alonso) je izvanzemaljac,on ce iz ovakvog ferraria izvuci maksimum,znaci moze se naviknuti na svakakv bolid i izvuci iz njega maksimum..nadam se da ce se vratiti opet onaj stari massa,kakvog ga volim gledat,pa bilo to u ferrariju ili u nekoj drugoj momcadi!!

madman

Masu sam postovao dok nije pao pod uticaj Alonsa koji igra na kvarno.Ko god dodje u ferari lose ce proci jer ima za kolegu loseg i pokvarenog covjeka.

kuplung

F1 je ništa drugo nego samo jedan veliki biznis. Alonso je došao u Ferrari sa punim koferima bankarske love,možda je i loš kao čovijek, ne znam ne poznam ga osobno, ako je i radio kakve urote sigurno nije bez podrške visoko pozicioniranih faca iz tima. Zašto? Za lovu, ekipi i sebi. Massa 2007 nema sreće ili mu je namješteno? 2009. opruga u glavu i od onda se ne oporavlja po vozačkom pitanju, a mislim da mu je Ferrari dao dovoljno vremena da se dokaže i jednostavno ne mogu više čekati. Neki se”voze” u f1 već godinama pa niti postolja ,… Read more »

mala od piste

A ti osobno poznaš Alonsa, ono popili ste par kavica zajedno pa odatle znaš kakav je on čovjek?
Meni je Massa oduvijek bio ok vozač, nikad vrhunski ali ok, i sve sam si mislila da će period loše vožnje proći, ali eto dokazao je da ne prolazi. A tu mu nije kriv ni Alonso, ni Ferrari, ni postavka bolida, niti mehaničari, stvar je u Massi.
Mislim da će moći skakati od sreće ako ga se ne riješe ove sezone, jer jednostavno nije u formi za takav bolid, možda za HRT ali za Ferrari nije.

gero

prvo želio bih izraziti veliko poštovanje za massu, čovjek je od nestašnog i nepouzdanog momka sazrio uz schumija u ferrariju, 2007 je bio na visini zadatka uz par vlastitih pehova i mcma ferrari je došao do titule sa kimiem ( veoma sretno ). 2008 godina je bila godina masse, naprosto čovjek je briljirao,.,i kako god gledam moram reći da je 2007 kimi naslov osvojio super sretno, tako moram reći da je massa super nesretno ga izgubio. Od kraja 2008 massa više nije isti, pa mu se još i desila, 2009, mađarska i čovjek je totalno potonuo, nažalost mu je još… Read more »

svabo

pa točno to što si rekao, ako je netko imao peh u karijeri, onda je to massa jer kada onako izgubiš naslov, to mora ostaviti traga na tebi. vjerojatno ni to nije toliko utjecalo koliko onaj feder u glavu i dolazak najboljeg vozača u formuli 1 kod njega. prgavac mora biti gazda gdje god dođe, naravno to zaslužuje svojom kvalitetom. perez je odličan vozač i vjerojatno će zamijeniti massu, istina massa je slabiji, ali veliki je sportaš, emotivac, pravi brazilski, nije prgav i oštar kao senna i šteta jer da ima malo tog njegovog naglog karaktera ne bi ga nitko… Read more »

ferrari u srcu

inece od svih vozaca massa mi je najdrazi ali ovo, ali nikako da se snadje i mislim da je odluka po pitanju njegovog odlazka-ostanka vec donesena,, zao mi ga je al tako je to u ovakvoj konkurenciji.. i vec mu je Lukina noga na guzici, samo malo fali da klimne nogu i massa je vec izletio kroz vrata, nazalost :(…

Vedad & McLaren Mercedes

E moj Stefano, kad vam zagusti vidjećemo jeli istina!

Edo

U Bahreinu ce sve oci biti uprte u Massu i Sergia. 😀

scuderia

bolje se ti brini zasto lewis uvjek propusti iskoristit pole-position, a ne što če biti sa nekim u drugoj ekipi…

Razer

Bilo bi bolje da je istina.
Malo mi je zao Masse,ali ako vise nije sposoban uzimati bodove koji je razlog da ga drze u Ferrariju.

Lewis McLaren

Mislim kako Martin ovo nije trebao reći….On je ipak šef jedne F1 momčadi i nije njegovo mjesto “sugerirati” ili što već drugoj momčadi što treba reći. Kao fan McM-a mislim kako bi Martin trebao samo i isključivo voditi računa o svojoj momčadi. Npr. Lewisu na kraju godine istječe ugovor, a Whitmarsh o tome ni riječi. To bi trebao biti naš prioritet. S druge strane, kao fan F1, mislim kako će Perez sigurno preći u veću ekipu, vjerojatno Ferrari. Mislim kako se to ipak neće dogoditi do kraja godine. Ferrari neće to učiniti Massi, koji je sve ove godine bio vjerni… Read more »

UberNjufer

nažalost whitmarsh je već davno odlučio da lewis neće vozit u mcl-u

Flavio

Vitmarš, gledaj svoju ekipu.

Lewis McLaren

Veliki sam fan McM-a, ali moram se složiti s tobom….nažalost, jer Whitmarsh rijetko kad izleti ovako u medije…

edin-kimmi

perez i sauber su klosari vidilo se iz avijona da je brzi od alonsa i onako da ga stigne i napravi sve ono daj molim te….sport vise nije sport nego politika a zao mi je pereza jer nema muda svima odgovoriti i pobjediti kad mu se ukazala sansa u zivotu mozda je vise nikad nece ni imati….sramota za jedan sport kao sto je formula da se odlucuje tako a samo zato sto je sve povezano za ferrari i perez i sauber fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj….

Flavio

Ako to kaže takav gospodin kao ti mora da je istina.

edin-kimmi

flavio nekazem ja nego je to pokazala utrka malo budi realni….boli me neka stvar za Alonsom i Ferrarijem ali mali ga je danas mogao pojesti da nije bilo neki politicki razloga….vidio si i sambio je izanjega 8 sekundi ako se nevaram i stigao ga i poslije opet 5 i opet sisao na sekundi dvije….

nikolafernando

hvala ti što si nam ‘otvorio oči’ , sad smo napokon svi shvatili kakvu prljavu politiku Ferrari i FIA skupa tjeraju. i moram priznati da je Perez to stvarno efektno i teatralno izveo s kočenjem taman metar prije šljunka, šteta što mu nije palo na pamet da jednostavno USPORI ako je već morao popustiti.. edine, stvarno se sramotiš s ovakvim nebuloznim i suludim komentarima.

edin-kimmi

nikola fernando javio si se ti koji navijas za Alonsa i nesto pricas o sramocenju….sramota je Alonso za F1 inace ako se sjetis madjarske 2007 i kvalifikacija i pobjede u singapuru 2008 zato nadju sebi drugogo vozaca i navijaj za njega….ja sam rekao svoje vidjenje i sto su vidjeli svi realni ljudi….ja neznam kako neko moze navijati za Alonsa kad se zna kakav je covjek i vozac….

filip1308

Kako netko može navijat za njega? Pa on ti je najbolji vozač na gridu u ovom trenutku 😉

nikolafernando

omg!

dejvi

ako dođe u ferrari Alonso može po drugi put kupiti kofere, dječko stvarno vozi

Wragich

da baš…….

tifos

aha mos mislit Alonso je najbolji vozac F1 zadnjih 7-8 godina

nikolafernando

ovakve provale se ni Jerry Seinfeld nebi posramio..

fox

To jednostavno nije istina.

ducko

massa zasluzuje respect od ferraria, i ja mislim da ga ima i dobiva, e sad navijaci su druga stvar, to je vrlo prevrtljiva sorta ljudi, problem kod masse i ferraria je u tome sto je massa postao los 2 vozac…cim je dosao alonso znalo se da massa moze biti samo 2 vozac i nista vise, znaci potpora alonsu i ekipi u osvajanju naslova, ali prosle sezone i pogotovo ove massa je prestao biti i taj dobar 2 vozac, a ferrari se nalazi u vrlo delikatnoj situaciji, gdje imaju bolid sa kojim ocito nesto gadno ne valja, a opet dobar vozac… Read more »

campo

odličan komentar( kao i toma). Sam bi dodao da svatko ima pravo na lošu sezonu kao i katastrofalnu utrku ili više njih . Massi pod hitno treba jedan dobar rezultat jer sada mu manjka samopouzdanja. Ima li snage, želje ,volje i sposobnosti za to? Ovako po malo rasprodaje svoj ugled, a u Ferrariu su laki na obaraču. Možda bi bilo najbolje da dobije plaćeni dopust ( kao Kimi), i vrati se u neku drugu momčad sljedeće sezone , spremniji i motiviraniji.

LUDI O1

ma nek meclaren otjera hamiltona a vrati alonsa ionako mu se tresu gače u dvije utrke sa prvog mijesta tavrši treči pa vidjeli smo njegovo bijesno lice i kad je svirala himna za alonsa čak je i mahao kapom jedva je čekao da to završi pa da ode kući isprašio ih je alonso sa drugorazrednim bolidom svaka čast majstoru

Donilo

Molim Vas, dajte nogu Massi, on se hrva sam sa sobom na stazi…

Liam

Alonsu je svejedno tko će mu biti kolega u momčadi, uvijek će biti bolji!

miki

osim ako je u ekipi s lošim hamiltonom, onda su na kraju sezone izjednačeni u bodovima 😛

McHamilton

ti il nemaš pojma o formuli 1 ili toliko mrziš hamiltona!!!

miki

promašio si bit mojeg posta, pa da pojasnim – na neizravan način sam pokušao reći da su oboje jednako dobri, samo sam riječ “lošim” zaboravio staviti pod navodnike

catalunya1996

Fernando jedini može zadržati Massu u Maranellu (radi sebe, naravno)

wilson

Mislim da je Massa tako dugo u Ferrariju upravo zbog lojalnosti. Da je imao odličnih utrka,imao je. Isto tako bilo je i loših. I štima da sad prolazi kroz najgore razdoblje u karijeri. Ali definitivno nije na razini kojoj bi trebao biti. Koji su razlozi,neznamo. Sigurno ga je načeo gubitak titule protiv Hamiltona, pa nesretna opruga u Mađarskoj. Onda je kao točka na i došao Alonso i mislim da je jednostavno rezigniran. Nikako ne nalazi način da se izvuče. Da li je pametno mijenjati ga nakon ove utrke? Sumnjam. Ako stvarno poprave bolid do Barcelone,treba vidjeti kakvu će formu tada… Read more »

Schmeksiman

http://www.youtube.com/watch?v=G6dkMsogZ30&list=FL8D4KU1Nd54LfIQ-1jGrcKQ&index=13&feature=plpp_video

demantiraju to uredno oni, ali to se i očekuje od njih. pa ne možeš usred sezone javno pričati o otpuštanju svojeg vozača! ali neki tihi dogovori sigurno postoje, začudilo bi me da jedna takva ekipa nema takav scenarij isplaniran (pogotovo poslije ovog danas)

toma

Massa zaslužuje IPAK MALO VIŠE POŠTOVANJA nego što mu to ovi lešinari od ferrarijevih navijača priznaju ( čast iznimkama ). Odvratno je čitati kako bi ga neki idioti na račun nešto boljeg rezultata za ferrari odbcili kao zadnje smeče. Čovjek vodi bitku s Alonsom, koji je danas još jednom potvrdio da je najbolji vozač na gridu, i kantom od auta koja se ne da ni voziti. Sve to skupa je rezultat frustracija kroz koje massa trenutno prolazi. PA POGLEDAJTE KAKO SE VETTEL PONAŠA U KUD I KAMO MANJOJ FRUSTRACIJI – SREDNJI PRST I VRIJEĐANJE KOLEGA. SRAMOTA ZA JEDNOG PRVAKA! A… Read more »

MikaM

Daj molim te nemoj pametovat,ako su mogli sutnuti KImija ili MSc onda mogu sigurno i Massu,jer on nije dostojan da stane s njima u istu recenicu uopce…
Svaka njemu cast,nemam nista protiv njega osobno,ali imam protiv njegovih rezultata,jer 15. mjesto da vozi za HRT bi bio dobar rezultat,ali on je ipak u Ferrariju…Pa sto ako je los bolid da je pravi vozac pokazao bi danas kad je padala kisa i ostvario barem bod-dva. I da pitanje koloiko ce dugo prozivljavati najteze trenutke u karijeri jer to traje vec sezonu-dvije,ali nije jos dotaknuo dno ili…???

avalon

da sam ti veliki + , a zaslužija si i više . nešto slično sam par puta i sam napisa ali to povlači za sobom minuse ( srićom ,kod tebe je obrnuto…bar za sada ) plasmani se koriste za “dnevnu politiku” forumaša . fasova sam dosta minusa pišući u korist buttona ili webbera kad su ih pljuckali ( naročito webbera , a ni buttonimnije bija top vozač) . danas suim referentni ali samo kad “skinu” seba sa vrha . istina je da massa proživljava najteže trenutke karijere i pod ogromnimje pritiskom …. mislim da ovoliko omalovažavanje “navijaća” i forumaša massa… Read more »

Darko

Sorry, al kako je Ferrari zaribao 2008.? svi koji dobro prate F1 znaju da su mu pružili najviše što su mogli i bolid su razvijali do zadnje utrke kao sezonu prije za Kimija.
Istina da se omalovažava Massu, jer Alonso je KRALJ na gridu, al ipak kad vozač Ferraria ne može do bodova u utrci nema što više tražiti u timu.

toma

MikaM, Pa ti si malo glup ili šta? Poanta cijelog komentara je da čovjeka ne treba pljuvat i ubijati u pojam kad mu je najteže. Tko je ikad napisao ili reko da je on vozač kalibra Msc. PA ON JE CIJELO VRIJEME IZVRŠAVAO ULOGU POSLUŠNOG DRUGOG VOZAČA KOJI JE NEMALO PUTA POJEO GOVNO I PREPUSTIO POBJEDU PRVOM VOZAČU U EKIPI A DA NIJE ZBOG TOGA PLAKAO KAO NEKI DRUGI VOZAČI! KAD VEĆ SPOMINJEŠ KIMIA, UPRAVO JE NJEGA 2008. I POTUKAO U UNUTAR MOMČADSKOM RIVALSTVU ŠTO MU U DVOBOJU S ALONSOM NEBI NIKAD USPJELO! JOŠ JEDNOM DA ZAKLJUČIM: AKO NISI SPOSOBAN… Read more »

MikaM

Toma nisi ni ti bas najbistriji,molim te da ne pises gluposti ovdje samo da bi dobio pluseve…Nemas ti meni sta pojasnjavati-prvo se nauci pisati,i nemoj se derati po forumu ovdje bezveze…

toma

Mikice – pikice, pa što si se ti meni uzrujo? Vidim da imaš osjetljive uheke pa ću malo stišati. Što se tiče velikih slova možda si i u pravu, ali volim jako naglasiti kad netko piše gluposti. Ja ipak mislim da tebi neke stvari treba pojasniti.

MikaM

Pa dobro kad ja nisam po tebi sposoban shvatiti,molim te prosvijetli me i pojasni mi… 🙂 Koliko je to Massa puta prepustio pobjedu ili bolju poziciju momcadskom kolegi? Iz tvog posta bi se dalo zakljuciti da je to bilo najmanje 198 puta do sada.. Znam ja da je Massa prepustao poziciju, ali nije to bilo bog zna koliko puta. Sto se tice Masse i njegova odnosa s momcadi,pa zar nisu mu dali potporu i imali dovoljno razumijevanja za njegove probleme,posebno poslije Madarske i nesrece..Jesu mu napravili novu sasiju u tjedan dana nakon sto je rekao da nije zadovoljan bolidom nakon… Read more »

toma

Mikam, pa mi se u dosta toga slažemo. Prije svega u činjenici da je Alonso vanserijski vozač koji zasjeni svakog timskog kolegu i kojemu trenutno nema ravnog. Malo sam rezerviraniji kad je kimi u pitanju jer ga je massa itekako nadvozio 2008. Čuj, ja se apsolutno slažem da bi massu možda trebalo zamijeniti sa nekim mlađim i manje frustriranim vozačem, ALI TEK kad se cijeloj ekipi šefova ( seronja ) u ferrariu DA NOGA U GUZICU jer već dvije godine za redom sramote momčad i Alonsa upropaštavaju u godinama kad je čovjek na vrhuncu karijere. Pa jedini čimbenik zašto ferrari… Read more »

denisistra

bolje da ostane u sauberu. za sada su bar u rangu ferarrija, a ako ode tamo morati će biti vodonoša Alonsu.

theman.e4

ja mislim da treba šačekati novu sezonu za to….sjećate se što je bilo kad je fisichella nasred sezone došao u ferrari – NIŠTA!! …. tamo mora ići kad sezona završi, da se otpočetka upoznava s novim autom ,a ne samo tako nasred sezone

zekohonda

gcf je opet odvozio bolje od badoera. 😉

MikaM

Cak i Mclaren zeli Ferrariju bolje od njih samih… 🙂

MP4-27

Primjedba na mjestu.

Michael Schumacher

Vidim u McLaren-u je poprilično dosadno pa se zabavljaju prcanjem suparnika 🙂

edin

sta vi znate

cctv

perrez bi vrlo brzo mogao uskočiti u ferrari jer massa je očajan. očito je frustriran, osjeća pritisak, radi greške… kina je za tri tjedna tako da je sve moguće…

rosberg

neznam baš za ovo
Kako će se alonso snaći ako će imati jakoga momčadskog kolegu
Svi se sjećamo alonso vs hamilton u mclarenu i kako je alonso brzo se vratio u renault

F E R R A R I

je da al kakvu je potporu imo Hamillton od McLarena a kavu Alonso

rosberg

a kakvu potporu ima weber u rb

F E R R A R I

a kakvu potporu ima weber u rb…………..?#”!# Mislim da je Alonso dovoljno sazrio kao vozac da se moze nosit s takvom situacijom tj ne mislim nego sam siguran

dejo

Svi znamo koliko je bio favoriziran Hamilton u odnosu na Alonsa a završili su s istim brojem bodova,zapravo nešto slično kao u RB-u odnos Vetel- Weber…

TanaSiC

Ja bih voleo što prije to bolje,jer navijam za Alonsa i Ferrari ! FORZAAA !!

RapptorTeam-BiH-F1

Sve je u igri. Sve..mi ce mo to saznati cim se desi, do tada, dzaba price, svi mozemo samo pretpostavljati. A sta ako u iduce recimo 2 utrke Perica bude 17-i, ili 20-i? Sta onda? A Masić bude 4-i ili 7-i? Hoce li i onda isto govoriti?

af1812

Odlicno receno. Sjecam se kada je 2009. Fisichella presao u Ferrari (u Force India je bio u jakoj formi) pa je bio oko 15. mjesta. Da li ce promjena u sred sezone uraditi sta po tom pitanju, vrlo je tesko reci.

Related Posts