Ferrari i Red Bull mijenjaju raspored testiranja

Ferrari i Red Bull promijenili su svoje planove za nastavak testiranja idućeg mjeseca. Tako će te dvije momčadi umjesto 1. do 4. na stazi biti 2. do 5. ožujka.

Red Bull je uputio molbu Ferrariju da im se pridruže na stazi u ponedjeljak, a talijanska momčad im je dala svoje odobrenje.

Takva promjena rasporeda znači da će testirati u jednakom vremenskom intervalu kao sve ostale momčadi, ali s pomakom od jednog dana kasnije.

Christian Horner tvrdi da je ovaj zahtjev napravljen samo iz logističkih razloga:

“Odlučili smo se pridružiti Ferrariju i testirati od petka do ponedjeljka, umjesto od četvrtka do nedjelje. Takva opcija se bolje uklapa u naše planove. Sve je po pravilniku na kojeg se svi mogu pozvati ako žele. Lotus također koristi tu priliku, ali naravno, iz svojih razloga.”

Podsjećamo, Lotus će svoj privatni dan testiranja iskoristiti zbog ranijeg povlačenja iz Barcelone uslijed problema sa šasijom.

15 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ferrari power

red bull i ferrari sami zanimljivo

igor

Majko mila, kad gledam na slikama te bolide dojde mi slabo. Ovo nije moglo ispasti ružnije…

Cuky

moguće da Ferrari i RB samo žele odvoziti jedan dan bez da im uleti neki Toro Rosso ili Williams ili netko treći sa kvarom pa prekine njihov program, npr. simulaciju utrke. Ovako su sigurni da ako bude prekida onda je to prekid za koji su si sami krivi.

ton

miki nema veze što rnb oma renaultove motore, motore postavljaju kako njima odgovara pa ni prošle sezone nisu isto bili namješteni

Marcos

Možda malo Vettel skoči u ferrari pa napravi par krugova….

miki

ton, rbr ima renaultove motore

ton

da prijavio ferrari a je li to definitivno izvan pravila i propisa.Možda je ova promjena dana testiranja upravo isprobavanje tih postavki

rey

Čudno mi je da ovdje nije poraćeno niti itko komentira važna događanja od jučer. Skužili su da Mercedesovi i Renaultovi motori (Ferrari prijavio) i dalje nalaze načina zaibići pravilo i krosite neke mape kojima “napuhuju” dobivaju aerodinamičke efekte. Provedena je jučer hitna istraga,Fia tehničari potrvrdili, sazvan hitan sastanak na kojem je navodno bilo jako napeto i naređeno im je da će ili poštivati pravilo ili neće moći nastupiti u Australiji, a Charlie najavio novi ECU software kojim će se to strogo kontrolirati.

dejvi

a možda i ferrari i red bull su otkrili nešto novo pa hoće zasebno da testiraju ili kopiraju nešto od neke treće ekipe da vide dali će to da radi kako treba. Jer mislim da ferrari nije zadovoljan s onim što je pokazao a ni red bull mi ne izgleda veseo

given2drive

ili to ili zele vidjeti koliko je ustvari ferarri brz.
bas me zanima kako ce to testiranje zavrsiti!!!
😛

Michael Schumacher

Neće im pomoć kako god okrenuli 🙂

mickey

u pravu ste decki ja neam sta vise reci 😛 slazem se sa vama i tako to…

RapptorTeam-BiH-F1

istom oni kopirase 🙂

ferrari u srcu

eeh sad ovi hoce da vrate ferrariju dug, da sad oni nesto kopiraju od ferrarija 🙂

RapptorTeam-BiH-F1

Oho-hoooo…pazi,pazi,cudne li taktike. Ocigledno je da stvari pocinju da se komplikuju. Sta li je u pitanju, iako ocito, ipak daleko..mozda i nije nista,ali samo njih dva na stazi. Bice tu puno trke bratac, njusim to laganini 🙂

Related Posts