Paul di Resta vjeruje da njegova momčad dobro napreduje, te da će određene promjene donijeti vidljive rezultate u nadolazećoj sezoni.

“Jučer smo zaključili još jedno jako dobro testiranje. Zbog mog malog izleta na pijesak smo izgubili oko pola sata, ali ne vjerujem da će to imati bitniji utjecaj.”

Di Resta je jedan od šest vozača koji su odvozili preko 470 kilometara, a zadnji dan u Barceloni je završio na trećem mjestu, upravo iznad Jensona Buttona u McLarenu.

“Najvažnije je da smo uspjeli odvoziti neke duge ture jučer poslijepodne. Osjetio sam promjene u odnosu na prijašnja testiranja. Dobio sam dobar dojam o balansu i konzistentnosti automobila, a ritam nam se poboljšava korak po korak,” zaključio je Di Resta.

Ekipa se na stazu vraća 1. ožujka, zajedno sa svim ostalim ekipama, osim Red Bulla i Ferrarija koji će to učiniti dan poslije.

6
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
6 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
5 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Vedad & McLaren Mercedes

Što se tiče Force Indije oni su se uvijek borili nisu oni loša momčad, nadam se da će ih ove godine bolid dobro poslužiti.

avatar
Član

Od kad su se pojavili dobri su mi, nisu odmah roknuli na dno, i imali su uvijek strasno brz bolid, pa makar i na pravcima..

avatar
Član

Sto vise gledam bolid Force Indie, sve mi se vise svidja. Mnogo lijepo izgleda. 🙂

avatar
Guest
crashf1

u barem 1 utrci*

avatar
Guest
crashf1

ja jako volim force indiu, jako bi bio sretan da ove sezove pobjede u 1 utrce 🙂

avatar
Guest
dejvi

jedno postolje u ovoj sezoni bi bilo extra i za njih i za medije a naručito za nas 🙂

GO FORCE