Button emocionalan: Japan je za mene posebno mjesto

Jenson Button istaknuo je kako Formula 1, zajedno s ostalim sportovima, može pomoći vratiti nadu ljudima u Japanu. Naravno, takva poruka odnosi se na strašan potres i tsunami koji su zahvatili to područje prije osam mjeseci. Potres jačine 8.9 stupnjeva po Richteru odnio je više od 15 tisuća života.

“Japan ima posebno mjesto u mom srcu. Očito, ova utrka bit će vrlo emocionalno iskustvo. Ponosan sam što će moj sport idućeg vikenda učiniti Japan svjetskim sportskim centrom.”

Podsjetimo, Button vezu s Japanom ima i na osobnoj razini, obzirom da mu je djevojka Japanski model Jessica Michibata.

“Dok država daje sve od sebe da se oporavi, siguran sam da sport može igrati bitnu ulogu u vraćanju nade i povratku njihovog života u normalu.”

Jedini čovjek koji još uvijek, makar samo teoretski, može zaustaviti Sebastiana Vettela na putu do drugog naslova komentirao je i McLarenovu formu:

“U prošlih nekoliko utrka pokazali smo da smo jako brzi, zapravo jedini koji se mogu boriti s Red Bullom. Na papiru, ova staza odgovara njima, pogotovo prvi sektor koji je sastavljen od kombinacije brzih zavoja. No, nemojte nas podcijeniti,” zaključio je.

11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
benedikt2511

button,najjači si !!!!!!!!!!

Kimmirules

to ga je sigurno cura natjerala da izjavi kako bi ga njezin otac prihvatio za zeta, šalim se svaka čast majstoru šta se uz svu lovu koju ima i sav glamur koji živi kao vozač f1 uspije se sjetit ljudi u japanu, majstotre kapa do poda

Button

Ovime je pokazao da je dobar covjek. Bravo Jenson, i naravno,nadam se pobjedi

ninno

Go Jenson

Davor

Hunter senzibilitet je uvjek dobar i pozeljan a pogotovo kod hladnih engleza…bar ih ja takve dozivljavam ne znam mozda grijesim.

gradec

Well done Jenson!!!
Osim cure japanke, dugo je bio i Hondi!
p.s.
Ni svi ostali F1 vozači nisu zaboravili njihovu patnju.
(od 11.03. cijeli svijet je mislima uz Japan)

edin-kimmi

Button je uvjek bio drag vozac mislim svim ljudima koji prate F1 nemogu reci dali postoji ijedan covjek na svijetu pa da kaze eh vala Button je sranje.njemu je najbitnije u ovom trenutku da je ispred Lewisa iako je on drugi vozac te momcadi.volio bi da bude i sa McLarenom svjeski prvak zasluzuje to….

hunter

….dok englez počne ispoljavati sezibilitet, onda mi je jasno kuda vodi ovaj svijet!!!!!……………………

Sven

buttone budi prvi i pokaži da je mclaren u formi

og

svaka cast sto se sjeca potresa u japanu. hope for japan

ostoja

Šta reći veliki vozač,a prije svega veliki čovijek.Želim mu mnogo sreće.

Related Posts