Izjave iz Red Bulla uoči Singapura

Sebastian Vettel

“Pamtimo neke dobre rezultate iz Singapura. Posebno onaj od prošle godine kada sam završio drugi, iza Fernanda. Volim ovu stazu, vrlo je izazovna; dugačka, puno zavoja, noćna utrka, a još su i jako visoke temperature. Čini se da će naš bolid biti jako dobar tamo, pa se nadam da ćemo se boriti za pobjedu. Gledajući ukupno prvenstvo, u vrlo dobroj smo poziciji i zaslužujemo to jer smo naporno radili cijelu godinu i radili minimalno grešaka. Ipak, imamo ispred sebe još posla kojeg trebamo odraditi.”

Mark Webber

“Noćna utrka u Singapuru je uvijek izazov. Sama podloga staze je kvrgava i unatoč jako dobrom osvjetljenju – svejedno nije isto kao da vozite danju, i to vas čini dodatno umornim. Također, mislim da je ovo vremenski najduža staza u kalendaru – gotovo da doseže limit od dva sata. Prošle godine sam završio na trećem mjestu, ali pamtim i neke loše stvari koje su mi se događale tu. Unatoč tome, uživam u vožnji tu i nadam se da ćemo biti u sličnoj formi kao u Valenciji. Gledajući prvenstvo – Fernando, Jenson, Lewis i ja smo u samo 14 bodova razmaka i sigurno nitko od nas neće tek tako popustiti u toj borbi.”

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
svabo

uz DRS se na svakoj stazi može pretjecati tako da to neće biti problem.

Davor

Indija mi se cini zanimljivom,ima jedan zavoj slican parabolici,kombinacije brzih i sporih zavoja,i cak 4 pravca.Izgleda nije pista ko vecina novih sto je odlicno.Mogla bi to biti dobra staza,kad bi bar iduca nova bila po uzoru na belgiju !!!!!

svabo

i u indiji su favoriti, momčad koja dominira kroz cijelu sezonu i daleko je ispred svih, favorit je u svim utrkama, pa tako i u indiji.

HONDA

A šta je u Indiji makadam pa je kvrgavo!?

Davor

fetl i red bull u ovakvoj formi bi mogli pobjedit u svim utrkama do kraja osim mozda indije jer je nepoznanica pa je to cini otvorenom za sve kombinacije.

Fernando Alonso

bla bla…

mac

“Sama podloga staze je kvrgava” – još to nisu popravili?

Related Posts