Schumacher i Rosberg vesele se dolasku na Spa

Ispred nas je prva utrka nakon ljetne pauze, a 12. utrka u kalendaru – VN Belgije. Staza na kojoj će se DRS u kvalifikacijama moći koristiti na čak 63% ukupne distance, što je drugi najveći postotak, nakon Monze. Ipak, to možda neće biti od ključnog značaja jer je u zadnjih deset godina na ovoj stazi samo dvaput pobjeđivao vozač sa pole pozicije (2002. i 2007.). Za Michaela Schumachera ovo je 20. godišnjica od njegove prve utrke 1991. godine.

Michael Schumacher

“Spa je za mene vrlo posebna staza, pogotovo ove godine, obzirom da slavim 20 godina od svoje prve utrke. Teško mi je vjerojati da je prošlo tako puno vremena. Puno se toga promijenilo tijekom svih ovih godina, ali jedna stvar je ostala ista – staza je još uvijek senzacionalna. Obožavam njenu lokaciju i samu konfiguraciju staze, sa svim usponima i padovima. Svi se vraćamo s ljetne pauze motivirani i puni energije. Dat ću sve od sebe da ostvarim odličan rezultat.”

Nico Rosberg

“Spa je, uz Suzuku, jedna od mojih najdražih staza u cijelom kalendaru. Ne samo da je vrlo izazovna za svakog vozača, već je i pravi užitak voziti po njoj. Brzi zavoji odgovaraju našem automobilu pa bi trebali biti snažni tu. Iza nas je odmor tijekom kojeg sam uspio provesti nešto vremena s obitelji i prijateljima, ali drago mi je da se vraćamo utrkama. Do kraja sezone ćemo svi zajedno maksimalno pritiskati da ostvarimo najbolje moguće rezultate.”

12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Dodi_napalm

ide Gaza po pobjedu 😉

M.Schumacher 91

nadam se da ce mu 5 pokušaj biti uspješan, da se popne na pobjedničko postolje, od kad sjedi u mercedesu….

gradec

Schumi zna voziti, potpisao je i za 2012 i gledati ćemo ga još. Merđan nije po njegovom ukusu a ima i problema s Pirelli gumama (nije jedini). Ali, nakon ljetne pauze i povijesti MS-a i Belgije gdje je prije 20 godine imao prvi nastup u F1 a godinu dana kasnije na istoj stazi ostvario prvu pobjedu sigurno će mu dati malo više samopouzdanja. Nekako vjerujem da će barem biti bolji od Rosberga i pokazati ostaloj mlađariji da u njemu još ima vatre!

SCHUMACHER

VN CANADE vam je pravi dokaz kako on moze da vozi,a kakav mu je,bolid da ima red bull ili Mclaren to bi druga prica bila,jeste da ima 42 godine ali ja sam uvjeren da moze bar 70 posto kao nekad.

K&M

Ko kaže da mora pobijediti samo neka pokaže dobre vožnje kao nekad.

zx6r

Nislim da me niste shvatili, ja sam veliki navijač Michaela Schumachera i pratim ga od 94 godine, navijam i divljam ako mu ne ide…. no to je nebitno….
Kažem u dolje navedenom komentaru da sve više sumnjam u Mercedes GP jer imaju previše, na žalost, neugodnih iznenađenja i loših rezultata. Dao Bog da Schumi nagodinu uzme naslov s Mercedesom i začepi usta svim zlim jezicima.

f1fan

schumacher je legenda to nemože nitko osporit,i svi ovi vozači su najbolji na svjetu dajte im dobar bolid i pobjeđivat će isto tako i shumi bilo vam to krivo ili pravo i s njim definitivno nije gotovo

speed

ocekivati je za jubilej da ce imati motiva staza mu je omiljena, mozda bude kise ko u stara dobra vremena kako je stekao epitet kisnog covjeka a na kraju necu da kazem da pobijedi jer s ovim bolidom tesko ali da bar napravi i dugo ocekivani dobar rezultat , obradovao bi i sebe i mnoge, go Schu

SCHUMACHER

Schumacher sto reci o njemu i koji ga volite i ne volite LEGENDA kakva nikad vise nece postojati u F1,svi su rekordi njegovi pobjede,pol-pozicije,najbrzi krugovi,rekordi staze,sto godj ocete sve je u njegovom vlasnistvu i tu ce ostati,kakvi Sena,Alonso,Raikkonen,Vettel sce su to za njega pic….e.

zx6r

Svi donose neke preinake za Spa stazu i nadaju se boljem, bojim se da će mercedes debelo podbaciti na toj trci…. uostalom, sami su rekli da su izvukli maksimum iz ovog ružnog bolida.

Mladen

nažalost, teško da će biti išta od toga, ima krntiju od auta, a izgleda da mu je i moral jako nisko, šteta

K&M

nadam se odličnoj predstavi Schumachera na spa, uvjek je imao dobre vožnje pa se nadam i sad.

Related Posts