Vitaly Petrov izjavio je kako nije zabrinut zbog rezultata kvalifikacija u kojima ga je Bruno Senna pobijedio.

Podsjetimo, nakon što je zamijenio Nicka Heidfelda, Senna je ispunio očekivanja Renaulta i ostvario odlično sedmo mjesto na jučerašnjim kvalifikacijama, naspram desete pozicije Vitalyja Petrova.

Ipak, ispred nas je vjerojatno kaotična utrka i Rus nije zabrinut.

“Kvalifikacija su bile jako teške i uništio sam svoje gume. U zadnjoj rundi sam se izvrtio u zavoju 16 jer sam izgubio grip na zadnjem kraju bolida. No, deseto mjesto nije loše. Ipak, ljut sam na sebe jer sam u Q1 i Q2 bio jako dobar.”

Na upit da usporedi Belgiju s Kanadom, Petrov je komentirao:

Montreal je u tom smislu puno lakši za vožnju. Tamo pada kiša i znate na čemu ste. Ovdje jedan trenutak pada, a drugi se već staza suši. Nitko ne zna treba li napraviti brzi krug na samom početku runde ili čekati do kraja da se osuši staza. Srećom, mislim da je Renault dobro prognozirao vrijeme za oba vozača.”

Komentirao je i učinak svog momčadskog kolege:

“Zasad radi odličan posao. Naravno, poznaje stazu jer je tu vozio u drugim serijama, što uvijek olakšava posao kad ste novak u Formuli 1. Bar je to bio slučaj sa mnom. No, to ne umanjuje njegov uspjeh. Može biti jako ponosan na sebe.”

10
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
10 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
10 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Guest
Alonso

@avalon pa naravno kad ono nije bila staza za pretjecanje..

avatar
Guest
avalon

Vuče…petrov nema talenta kažeš , a mladi senna….. pa onaj koji drži alonsai iza sebe “cilu vječnost” ima bar obranbenog talenta ( a nije to prvi put da je petrov pokaza da je tvrd orah za preticanje ) , a mladi senna je godinu dana stariji od petrova…toliko o senninoj mladosti ( 28 god ) 🙂

avatar
Član

ima puno gorih od Petrova, ali ima i puno boljih. Dok je sponzora do tad će biti i Vitalija, u Renaultu, Williamsu ili nekoj takvoj ekipi. Kad sponzori odu, ode i Vitalij.

avatar
Guest
Prigovor

Jergoviću, 21 krug Spa utrke, naravno da Buton nije prešo Schumachera s DRS-om jer ga je i Schumaher koristio!!!!!

avatar
Član
zorro

Ha! Petrov bi se morao brinuti. Kad se vrati Kubica mislim da mu je odzvonilo jer Senna će pokazati da je bolji vozač od njega. Slijedeće sezone Kubica i Senna

avatar
Član
sandi

novac mu može pomoći koju sezonu ali za velike rezultate nikakve pare ne pomažu. sve u svemu mislim da petrov i nije tako loš vozač. ima od njega i puno gorih

avatar
Član
paalfi

sve u svemu bravo za senu al to da ima vremena da se dokze baš i nema mislim da ima 28 godina, treba mu malo vjetar u leđa. Jedva čekam da se kubica vrati pa čemo onda vidjeti kome obojci a kome opanci. Sena sretno u utrci.

avatar
Guest
Djevica

Ma što će Robač, prvo je bio bez mozga, a sad ni ruku nema…

avatar
Član
f1fan

jedva čekam da se robert vrati pa da vas onda vidim nemate šanse

avatar
Guest
Vuk

Gle, on nema šta ni da bude zabrinut kada ima novca i tako će osigurat svoj ostanak u F1, novac je jedino što ga i drži u F1, jer talenta nema. S druge strane mladi Senna ima vremena da dokaže da krv nije voda!Napred Senna!