Sergio Perez smatra da će iduće sezone biti značajno bolji, obzirom da je većinu 2011. proveo upoznavajući se s Formulom 1. Podsjetimo, Meksikanac je diskvalificiran s VN Australije zbog nepravilnosti na stražnjem krilu njegovog Saubera, a nije startao na VN Monaka niti na VN Kanade zbog udesa tijekom kvalifikacija u Monaku. Trenutno je sa 8 bodova na 16. mjestu u ukupnom poretku vozača.

Nada se da će iduće sezone pokazati puno bolje rezultate:

“Mislim da ću 2012. biti puno snažniji. Ne samo na stazi nego i izvan nje. Kada dođete u Formulu 1 shvatite da je to jedan potpuno drukčiji svijet. Ako ste mlad vozač kao ja, potrebno je vrijeme da se priviknete na to. Nadam se da će iduća godina biti pozitivna za mene, to je cilj kojem težim,” komentirao je.

Perez je uvjeren da će i do kraja ove sezone pružati dobre partije, dijelom zato jer su u Sauberu potvrdili da će ga zadržati u ekipi i iduće godine.

“Naravno, uvijek pomaže kada u ovako ranom stadiju znate gdje ćete biti dogodine. Vozač sigurno ne želi brinuti gdje će sa sobom i kako će mu se karijera razvijati. Što se mog izbora tiče – Sauber je bio vrlo očita opcija.”

6
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
6 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
6 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Guest
Lewis

i ja mislin da bi taj perez moga bit dobar…on i di resta

avatar
Član
EVOBANZAI

Pa u ferrariju čuvaju Massu zbog velikog fiatovog tržišta u Brazilu, inače da nije toga Massa bi odavno letio iz Ferrarija

avatar
Guest
Davor

U ferariju bi trebali riskirati kao i u mclarenu kad su 2007.doveli hamiltona.Nije mi jasno ZASTO JE MASSA JOS UVIJEK OPCIJA ZA 2012.!!!Covjek bi sigurno imao bolje rezultate od masse.Naravno menadzment je ipak kolo vodi,kad massa ode iz ferarija napit cu se !!!

avatar
Član
dado

dobar i talentiran vozac

avatar
Član
Don

Treba ispraviti godinu u tekstu na 2012.-tu.