Sebastien Buemi smatra da Toro Rosso može izazvati Sauber i Force Indiju i boriti se za šesto mjesto u ukupnom poretku konstruktora. Švicarac je istaknuo da je njegova momčad na pravom putu da ostvari minimalni cilj kojeg su postavili prije početka sezone, a to je bilo osmo mjesto. Ipak, vjeruje da uz nove nadogradnje mogu napraviti i više od toga.

“Objektivan cilj bio je osmo mjesto u poretku konstruktora. Bili smo dugo vremena sedmi, ali sada smo izgubili tu poziciju od Force Indije. Važno je da nastavimo razvijati automobil. To će biti ključno za drugi dio sezone. Ako možemo donijeti nekoliko dobrih nadogradnji, vjerujem da neće biti problem nastaviti raditi dobar posao na stazi. Ali, ako stanemo s razvojem, bit će jako teško,” izjavio je Buemi.

Što se tiče vozačkog poretka, Buemi je osvojio 12 bodova, dva više od svog timskog kolege, Jaimea Alguersuarija.

“Za vikend u Belgiji spremamo neke nove stvari koje bi nam trebale pomoći. Nadam se da ćemo se približiti našim protivnicima, što bio odličan znak za drugi dio sezone,” zaključio je.

5
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
5 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
5 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
avalon

pa i to je moguće ..toro rosso je filijala red bulla , bolid nije loš , imaju 2 mlada vozača alguersuari 21 god , buemi 23 god i skoro su stalno u bodovima . imaju motor ferarria ka i sauber , force indija je pogonjena mercedesom ali virujem da to nije onaj isti motor koji je mclarenu . uz malo sriće moguče je da zaključe sezonu na 6. mistu u konkurenciji konstruktora .

avatar
Guest
Lewis

a bogami je taj buemi ruzan

avatar
Član
vwvtc

paniste loši al još trebate jest puno žganaca

avatar
Član
dado

moze, ako uzmu sasiju od red bulla!!!!!!!!!!!!! 😀

avatar
Član
Don

Ma može….

NE!!!