Felipe Massa je vrlo dobrom vožnjom držao odlično četvrto mjesto sve do zadnjih ulazaka u bokseve. Tada ga je kraćim zaustavljanjem pretekao Sebastian Vettel i do kraja utrke uspio zadržati Massu iza sebe. “Krivac” za dugačko zaustavljanje je matica na stražnjem lijevom kotaču no Felipe ne prebacuje krivnju na mehaničare.

“Bila je dobra utrka, nekoliko krugova sam se borio s Vettelom za poziciju. Šteta zbog vremena izgubljenog iza Rosberga, Mercedes je jedan od bolida koje je najteže preteći zbog njihove brzine na pravcu. DRS nije bio puno od pomoći tako da sam ga, kao i Vettela, morao preteći na ulasku u prvi zavoj. Naravno, volio bih da sam ostao ispred njega do kraja utrke ali smo kod zadnje izmjene guma imali problema sa maticom stražnjeg lijevog kotača što me koštalo nekoliko sekundi. Takve stvari se dešavaju i nema potrebe za prebacivanjem krivice na bilo koga,” potvrdio je Felipe Massa.

51
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
51 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
33 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Guest
HONDA

Čovjek izgubi prvenstvo u zadnjih par sto metara zbog Time Glocka koji je zbog guma skoro stao, zatim strašna nesreća u Mađarskoj i hvala Bogu da je preživio onakav udarac. Sve to ostavlja traga htijeli to ili ne, ali Massa je i dalje dobar.