Nick Heidfeld startao je u utrku sa 11. pozicije i nije mu trebalo puno vremena do prve kolizije. U prvom krugu sudario se sa Paulom di Restom, za što je priznao krivnju.

“Moj start nije bio posebno dobar. Ubrzo sam se našao u sendviču kroz drugi zavoj, da bih nakon toga ugledao Paula kako dolazi s vanjske strane. Bio je malo ispred mene pa sam pokušao blokirati kotač da ga izbjegnem, ali nisam uspio. Samo sam proklizao dalje u njega,” ispričao je Heidfeld.

Nedugo potom suci su mu dodijelili kaznu prolaska kroz boks, što Nick nije mogao odraditi jer se upravo tada sudario i drugi put, sa Sebastienom Buemijem.

“Nakon prvog incidenta jako sam se trudio nadoknaditi izgubljene pozicije. Došao sam iza Buemija i kada sam vidio priliku, krenuo sam u stranu. Međutim, on se toliko pomaknuo da ja jednostavno nisam imao mjesta za manevar i morao sam na travu. Nisam nikako mogao izbjeći taj incident,” zaključio je.

6
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
6 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
6 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Guest
Ninda

Heidfeld je ionako zamjena za Kubicu samo ovu sezonu.
Petrovu nema veze je li Red Bull iza njega ili Williams ili netko treci,brani poziciju kako moze i uzvraca bahatošću kakvu je i primio.

avatar
Član

Pratim Nicka od ulaska u F1 sa ekipom Prost GP. Uvijek sam ga simaptizirao, ali ja bi sada radije vidio Bruna Sennu do kraja sezone. Doduše, prije bih da Senna dojde umjesto Vitaly-ij, jer mi taj vozač nije simpa, jer se “razbacuje” u momčadi s obzirom na lovu koju je donio – prokleti rublji. Pogotovo poslije debilne prošlogodišnje utrke u Abu Dhabiju.

avatar
Član
HeiFan

definitivno moze bolje sjetimo se samo kako je bio uz bok s Kubicom u BMW Sauberu… tog Nicka želmo!

avatar
Član
tsunami

pa i nije bilo nekog boljeg izbora,nije nick toliko loš,ali da može bolje to stoji

avatar
Član
sash0006

Joj joj,ipak mislim da Nick i nije bio najbolje rješenje za Renault ove sezone…

avatar
Guest
Vedran

Kolizije?!? Dajte ljudi, imamo prelijep jezik, pa kad prevodite onda prevodite do kraja.