Lewis Hamilton komentirao je prva dva slobodna treninga na Nurburgringu:

“Danas smo imali vrlo produktivan dan. Obavili smo sve testove dugih stintova i zadovoljan sam tempom u tim uvjetima -bolji je nego u Silverstoneu, što je jako dobro. Također, spremili smo nekoliko novih djelova i čini se da funkcioniraju dobro, što je također pozitivno. No, petak je petak, prerano je za donošenje nekakvih zaključaka. Ferrari izgleda vrlo jak, a i Red Bull također. No, u utrci se može dogoditi svašta i trebamo naporno raditi večeras da bi imali što više šansi tijekom ostatka vikenda.”

Jenson Button nije bio toliko zadovoljan svojim treninzima:

“Ovo je prilično frustrirajući dan za mene. Nikako nisam mogao dobiti dobar balans bolida, a onda kad sam to napokon uspio, moj KERS se pokvario. Zatim, 20 minuta prije kraja drugog treninga morao sam se zaustaviti zbog problema s eksperimentalnim ispušnim sustavom. Ali, tako je to kada donosite nove komponente na prve treninge, nekad se dogodi da nešto ne funkcionira onako kako bi trebalo. Što se tiče kvalifikacija sutra, mislim da će biti jako teško pobijediti Red Bullove, ali naš cilj ostaje boriti se za sam vrh u utrci,” zaključio je Button.

2
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
2 Autori komentara
avataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
ivan2761998

Jednom im se dogodilo to s gumom i jednom s benzinom.A prošlih 100 utrka nije!Ko da im se to mora dogoditi na svakoj utrci! 🙂

avatar
Član
ASenna Fan

Imam blagi osječaj da se nešto opet bude pojeb… kod McLaren-a.. Uvijek je tako, treninzi super, kvalifikacije tako-tako, a onda u utrci se nešto poje… Ili ode guma, ili nešto sa motorom ili nema goriva..